lørdag 5. februar 2011

Å sette pris på en man er glad i

I dag er det "sette pris på mannen sin" - dag for meg. Som høygravid, i 100% jobb og en aktiv ett-åring, er det fort at mannen kommer i bakgrunn. Inspirert av P4 som oppfordret til å sette pris på kjæresten sin, begynte jeg å tenke etter hva jeg kunne gjøre.

Det er så lett å bli fanget opp av hverdagen. Så lett å glemme å vise at man setter pris på de som er rundt. Ikke er det så mye som skal til heller. Det kan være et kompliment eller en oppmuntring til en på jobben. Et smil og en hyggelig kommentar til den som sitter i kassa i butikken. - og å ikke ta kjæresten som en selvfølge - men å gjøre det lille ekstra en gang i blant.

Så da går oppfordringen ut. La oss gjøre dagen i dag til en dag da vi viser noen at vi setter pris på dem! Som i filmen "Pass it forward". Hvis en person gjør noe spesielt for tre personer, som igjen gjør noe spesielt for tre personer osv. så vil man kunne forandre verden =) Naivt og klisje. Ja. Men det betyr likevel ikke at man ikke kan prøve. Noen forslag på småting man kan gjøre for å glede de rundt?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar